Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 100g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g63g81kcal13.1g0g2.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.7kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g252kcal29.8g14.2g5.6g5.8g
Valittu annoskoko218g126kcal14.9g7.1g2.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna109g63kcal7.5g3.6g1.4g1.5g
Arvot/100g100g58kcal6.8g3.3g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589