Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1600g444kcal19g65g3.2g33.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1000g1300kcal210g0g41g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6980g4035kcal480.4g225.2g92.6g95g
Valittu annoskoko3490g2018kcal240.2g112.6g46.3g47.5g
Annoskoko puolitettuna1745g1009kcal120.1g56.3g23.2g23.8g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589