Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 200g56kcal2.4g8.1g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g125g162kcal26.2g0g5.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g25g7.5kcal0.2g1g0.1g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g504kcal59.8g28g11.6g11.8g
Valittu annoskoko436g252kcal29.9g14g5.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna218g126kcal15g7g2.9g3g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589