Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g187g244kcal39.4g0g7.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g38g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g756kcal90.2g42.2g17.2g17.8g
Valittu annoskoko654g378kcal45.1g21.1g8.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna327g189kcal22.6g10.6g4.3g4.5g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589