Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 400g111kcal4.8g16.2g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g250g325kcal52.5g0g10.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50g15kcal0.5g2g0.2g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1745g1009kcal120.2g56.2g23.2g23.8g
Valittu annoskoko873g504kcal60.1g28.1g11.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna436g252kcal30.1g14.1g5.8g6g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589