Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g1400g2016kcal308g0g84g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250g300kcal5.8g12g25g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g250g275kcal5.8g10g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3908g5789kcal641.8g53.2g328.8g6.4g
Valittu annoskoko1954g2895kcal320.9g26.6g164.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna977g1447kcal160.5g13.3g82.2g1.6g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691