Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 375g92kcal5.2g7.3g1.9g9.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 375g482kcal77.9g0g18.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g338g118kcal5.4g23.3g0.3g4.7g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g113g439kcal32.6g1.7g33.8g0g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2418g2401kcal242.4g65g124.6g28.8g
Valittu annoskoko1209g1201kcal121.2g32.5g62.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna605g600kcal60.6g16.3g31.2g7.2g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374