Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 751g183kcal10.4g14.6g3.8g18.8g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 751g965kcal155.7g0g37.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g675g236kcal10.8g46.6g0.7g9.5g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g225g878kcal65.3g3.4g67.5g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4836g4803kcal484.8g129.8g249.2g57.8g
Valittu annoskoko2418g2401kcal242.4g64.9g124.6g28.9g
Annoskoko puolitettuna1209g1201kcal121.2g32.5g62.3g14.5g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374