Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 876g214kcal12.1g17.1g4.4g21.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 876g1125kcal181.7g0g43.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g788g276kcal12.6g54.4g0.8g11g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g263g1024kcal76.2g3.9g78.8g0g
Basilika, kuivattu 1.8g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5642g5603kcal565.8g151.6g290.8g67.2g
Valittu annoskoko2821g2802kcal282.9g75.8g145.4g33.6g
Annoskoko puolitettuna1411g1401kcal141.5g37.9g72.7g16.8g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374