Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 1000g244kcal13.8g19.5g5g25g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1000g1285kcal207.5g0g50g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g900g315kcal14.4g62.1g0.9g12.6g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g300g1170kcal87g4.5g90g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g6400kcal646g173g332g76.8g
Valittu annoskoko3222g3200kcal323g86.5g166g38.4g
Annoskoko puolitettuna1611g1600kcal161.5g43.3g83g19.2g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374