Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 1001g245kcal13.8g19.5g5g25g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1001g1286kcal207.6g0g50g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g901g315kcal14.4g62.1g0.9g12.6g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g300g1171kcal87.1g4.5g90.1g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6448g6404kcal646.4g173g332.2g76.8g
Valittu annoskoko3224g3202kcal323.2g86.5g166.1g38.4g
Annoskoko puolitettuna1612g1601kcal161.6g43.3g83.1g19.2g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374