Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 1126g275kcal15.5g22g5.6g28.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1126g1447kcal233.6g0g56.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1013g355kcal16.2g69.9g1g14.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g338g1317kcal97.9g5.1g101.3g0g
Basilika, kuivattu 2.3g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7254g7204kcal727g195g373.6g86.4g
Valittu annoskoko3627g3602kcal363.5g97.5g186.8g43.2g
Annoskoko puolitettuna1814g1801kcal181.8g48.8g93.4g21.6g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374