Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 1251g306kcal17.3g24.4g6.3g31.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1251g1608kcal259.5g0g62.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1126g394kcal18g77.7g1.1g15.8g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g375g1463kcal108.8g5.6g112.6g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8060g8004kcal808g216.4g415.2g96.2g
Valittu annoskoko4030g4002kcal404g108.2g207.6g48.1g
Annoskoko puolitettuna2015g2001kcal202g54.1g103.8g24.1g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374