Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 250g61kcal3.5g4.9g1.3g6.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 250g322kcal51.9g0g12.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g225g79kcal3.6g15.5g0.2g3.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g75g293kcal21.8g1.1g22.5g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1612g1601kcal161.8g43.2g83g19.4g
Valittu annoskoko806g800kcal80.9g21.6g41.5g9.7g
Annoskoko puolitettuna403g400kcal40.5g10.8g20.8g4.9g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374