Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton
150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä
1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan
Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.
Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.
Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa
Marjusaa