Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Naudan Sisäpaisti500g550kcal110g0.5g15g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4.1g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g400g144kcal7.2g25.6g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g1717kcal239.6g79.8g54.2g6.6g
Valittu annoskoko1053g858kcal119.8g39.9g27.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna527g429kcal59.9g20g13.6g1.7g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729