Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broileripiirakka

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja rypsiöljy keskenään murumaiseksi seokseksi.

Mausta suolalla.

Lisää kermaviili ja sekoita taikinaksi.

Anna jäähtyä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.

Paista broilerisuikaleet.

Keitä kukkakaalit.

Pilko paprika ja kevätsipuli.

Tasoita taikina uunivuoan pohjalle, lisää täyteainekset.

Kaada ruokakerma täytteen päälle.

Paista n. 200 asteisessa uunissa kunnes piirakka on kypsä.

Ninnis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)400g520kcal72g8.8g24.4g0.4g
Kukkakaali100g20kcal1.8g2.2g0.2g2.3g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Käsinpoimittu kevätsipuli20g5.4kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai200g700kcal24g142g4.2g6g
Pirkka juokseva rypsiöljyvalmiste 450ml100g720kcal0g0g80g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Leivinjauhe5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g4563kcal215.4g346.4g262.2g19.8g
Valittu annoskoko1280g2282kcal107.7g173.2g131.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna640g1141kcal53.9g86.6g65.6g5g
Arvot/100g100g178kcal8.4g13.5g10.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=31379