Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl300g1020kcal6g9g105g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100g250kcal14g3.4g20g0g
Välipalakeksi, digestive 90g385kcal5.8g53.1g16.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1446g4911kcal65.4g486.8g294g6g
Valittu annoskoko723g2455kcal32.7g243.4g147g3g
Annoskoko puolitettuna362g1228kcal16.4g121.7g73.5g1.5g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912