Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g510kcal3g4.5g54g0g
Kookoshiutale 35g231kcal2.8g2.2g22.6g5.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 560g216kcal0.9g45.7g0.5g8.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g100g610kcal19g5g55g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g270kcal10.8g2.8g23.2g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g5149kcal75.2g125.6g470.8g38g
Valittu annoskoko987g2574kcal37.6g62.8g235.4g19g
Annoskoko puolitettuna494g1287kcal18.8g31.4g117.7g9.5g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976