Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g25g85kcal5g0g7.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2680g3328kcal214g64.8g244.4g33.4g
Valittu annoskoko1340g1664kcal107g32.4g122.2g16.7g
Annoskoko puolitettuna670g832kcal53.5g16.2g61.1g8.4g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314158