Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Valkokaali keräkaali 500g139kcal5.9g20.3g1g10.5g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2031g2579kcal154.4g58.6g186.2g22.8g
Valittu annoskoko1016g1290kcal77.2g29.3g93.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna508g645kcal38.6g14.7g46.6g5.7g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326