Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g400g300kcal68g0g3.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g500g340kcal8g74.5g0.5g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g300g90kcal6g9g1.2g7.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g10g22kcal1.7g1.7g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g1804kcal172.4g193g31.6g18.2g
Valittu annoskoko1460g902kcal86.2g96.5g15.8g9.1g
Annoskoko puolitettuna730g451kcal43.1g48.3g7.9g4.6g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556