Hamilton squash (jamie oliver)
1 pieni kourallinen kuivattuja herkkutatteja
1 butternut kurpitsa puolitettu ja siemenet poistettu
Oliiviöljyä
1 hienonnettu punasipuli
1 hienonnettu valkosipilinkynsi
1 tl korianterinsiemeniä, murskaa mortelissa
1 oksaa rosmariinia, lehdet irrotettuina ja silputtuna
5 aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
Merisuolaa ja mustapippuria
100 g basmatiriisiä
1/2 kourallista kevyesti paahdettuja pinjansiemeniä
1) lipta herkkutatteja 5 min luumassa vedessä
2) lämmitä uuni 230 astetta
3) kaiva kurpitsasta pois hedelmälihaa ja siemeniä (tee tila täytteelle)
4) paista pannussa hienonnettu kurpitsa ja siemenet, sekä kaikki muut ainekset paitsi herkkutatit, riisi ja pinjansiemenet ja paista 4 min kunnes kaikki on pehmeää
5) lisää joukkoon herkkutatit.
6) paista vielä 2 min ja mausta suolalla ja pippurilla
7) lisää joukkoon riisi ja pinjansiemenet
8) täytä kurpitsanpuolikkaat seoksella
9) hiero kurpitsa oliiiviöljyllä, kiedo folioon ja paista 1 h 15 min
Lähde
Jamie Oliver
Happy days with the naked chef
Penguin
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa
Katrisav