Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Lanttu 57g17kcal0.6g2.6g0.2g1g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Seiti pakaste 300g233kcal52.7g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3057g1183kcal136.8g48g46.2g18g
Valittu annoskoko1528g592kcal68.4g24g23.1g9g
Annoskoko puolitettuna764g296kcal34.2g12g11.6g4.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160