Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa40g53kcal7.4g2.3g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl10g32kcal1.1g6.4g0.2g1.4g
Siirappi 2g6.1kcal0g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g266kcal21.2g31.4g5.6g3.8g
Valittu annoskoko110g133kcal10.6g15.7g2.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna55g66kcal5.3g7.9g1.4g1g
Arvot/100g100g121kcal9.6g14.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315287