Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa80g107kcal14.8g4.7g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl20g64kcal2.2g12.9g0.5g2.8g
Siirappi 4g12kcal0g3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana440g531kcal42.2g63.2g12g7.4g
Valittu annoskoko220g266kcal21.1g31.6g6g3.7g
Annoskoko puolitettuna110g133kcal10.6g15.8g3g1.9g
Arvot/100g100g121kcal9.6g14.4g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315287