Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa121g160kcal22.2g7g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g121g72kcal1.8g15.7g0.1g1.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl30g96kcal3.3g19.3g0.7g4.2g
Siirappi 6g18kcal0g4.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g797kcal63.2g94.8g17.6g11.2g
Valittu annoskoko330g398kcal31.6g47.4g8.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna165g199kcal15.8g23.7g4.4g2.8g
Arvot/100g100g121kcal9.6g14.4g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315287