Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa200g265kcal36.8g11.6g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl50g160kcal5.5g32g1.1g6.9g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1322kcal105.2g157g29.2g18.4g
Valittu annoskoko548g661kcal52.6g78.5g14.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna274g331kcal26.3g39.3g7.3g4.6g
Arvot/100g100g121kcal9.6g14.3g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315287