Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g333g133kcal1.7g40g0.7g0g
Juuressose Pirkka 500g333g133kcal2.3g29.6g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g10g90kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g891kcal20g140.8g36g0.4g
Valittu annoskoko1044g445kcal10g70.4g18g0.2g
Annoskoko puolitettuna522g223kcal5g35.2g9g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522