Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g416g167kcal2.1g50g0.8g0g
Juuressose Pirkka 500g416g167kcal2.9g37.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g13g112kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1114kcal25g176.2g44.6g0.4g
Valittu annoskoko1305g557kcal12.5g88.1g22.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna653g279kcal6.3g44.1g11.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522