Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g500g200kcal2.5g60g1g0g
Juuressose Pirkka 500g500g200kcal3.5g44.5g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g15g135kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g45g126kcal8.5g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3132g1337kcal30g211.4g54g0.4g
Valittu annoskoko1566g668kcal15g105.7g27g0.2g
Annoskoko puolitettuna783g334kcal7.5g52.9g13.5g0.1g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522