Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g583g233kcal2.9g70g1.2g0g
Juuressose Pirkka 500g583g233kcal4.1g51.9g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.2g1.5kcal0g0.2g0.1g0.2g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g18g157kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g53g147kcal10g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3654g1560kcal35.2g246.4g63g0.6g
Valittu annoskoko1827g780kcal17.6g123.2g31.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna914g390kcal8.8g61.6g15.8g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522