Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g750g300kcal3.7g89.9g1.5g0g
Juuressose Pirkka 500g750g300kcal5.2g66.7g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.5g2kcal0g0.3g0.1g0.2g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g23g202kcal0g0g22.5g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g68g189kcal12.8g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4698g2005kcal44.8g316.8g81g0.8g
Valittu annoskoko2349g1003kcal22.4g158.4g40.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna1175g501kcal11.2g79.2g20.3g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522