Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g833g333kcal4.2g99.9g1.7g0g
Juuressose Pirkka 500g833g333kcal5.8g74.1g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.7g2.2kcal0g0.3g0.1g0.2g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g25g225kcal0g0g25g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g2228kcal50g351.8g90.2g0.8g
Valittu annoskoko2610g1114kcal25g175.9g45.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna1305g557kcal12.5g88g22.6g0.2g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522