Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g1000g400kcal5g120g2g0g
Juuressose Pirkka 500g1000g400kcal7g89g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g30g270kcal0g0g30g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6268g2675kcal60.2g422.8g108g1.2g
Valittu annoskoko3134g1338kcal30.1g211.4g54g0.6g
Annoskoko puolitettuna1567g669kcal15.1g105.7g27g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522