Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g167g67kcal0.8g20g0.3g0g
Juuressose Pirkka 500g167g67kcal1.2g14.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g5g45kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.8g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g446kcal10g70.4g17.8g0g
Valittu annoskoko522g223kcal5g35.2g8.9g0g
Annoskoko puolitettuna261g111kcal2.5g17.6g4.5g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522