Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g250g100kcal1.2g30g0.5g0g
Juuressose Pirkka 500g250g100kcal1.7g22.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g668kcal14.8g105.6g26.8g0.4g
Valittu annoskoko783g334kcal7.4g52.8g13.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna392g167kcal3.7g26.4g6.7g0.1g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522