Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 400g450kcal84.5g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha porsaan 12%200g424kcal36g0g24g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä50g155kcal5.5g0.1g14g0g
Juusto, mozzarella 50g130kcal9.3g0g10.2g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper200g700kcal24g142g2.8g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g15g96kcal0.2g0.5g10.6g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g5076kcal330.6g324g252.2g7.6g
Valittu annoskoko1350g2538kcal165.3g162g126.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna675g1269kcal82.7g81g63.1g1.9g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662