Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g910kcal76g0g68g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 150g416kcal3g4.5g42g0g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5706g3586kcal207.6g177g229.4g68g
Valittu annoskoko2853g1793kcal103.8g88.5g114.7g34g
Annoskoko puolitettuna1427g897kcal51.9g44.3g57.4g17g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051