Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikko, sikahyvä

Kaalit ja sipulit haudutetaan (alle tunti) tai kuullotetaan.

Kaikki aineet sekaisin, uuniin 200c tunnin verran.

Paistamisen loppupuolella juustoraastetta vielä pinnalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 473 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500g317kcal18g51g3g31.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Suolakurkkuja felix (Felix), annos 310g150g23kcal0.9g4.5g0.3g0g
Creme fraiche 18 % 200 g (Rainbow), annos 100g300g570kcal7.5g10.5g54g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g200g702kcal52g5g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g4838kcal325.4g192.6g303.8g68.2g
Valittu annoskoko2840g2419kcal162.7g96.3g151.9g34.1g
Annoskoko puolitettuna1420g1210kcal81.4g48.2g76g17.1g
Arvot/100g100g85kcal5.7g3.4g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316077