Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)15g57kcal4.4g0g4.4g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä5g36kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g500kcal36.6g0.8g39.4g0g
Valittu annoskoko160g250kcal18.3g0.4g19.7g0g
Annoskoko puolitettuna80g125kcal9.2g0.2g9.9g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.3g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134