Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gruusialainen kaalilaatikko

Kevennetty Pirkan ohje.

Silputa kaali, hauduta vedessä kannen alla vartti.

paloittele sipulit, valkosipulit ja maustekurkut.

ruskista jauheliha omassa rasvassa ja lisää sipuli-maustekurkkuseos.

Sekoita kaalin joukkoon creme bonjour, tomaattipyre paprika, pippuri, suola ja provencen yrtttiseosta pari teelusikkaa sekä tomaattipyre.

Kaada seos vuokaan ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puolituntia.

Anna vetäytyä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2655 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1350g285kcal16.2g45.9g2.7g28.4g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 150g30kcal1g4.5g0.2g2.7g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Kermajuusto 17%, rainbow (Rainbow), annos 35g50g140kcal15g0.5g8.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g150g180kcal5g7.2g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g3411kcal229.4g189g193g78.6g
Valittu annoskoko2655g1706kcal114.7g94.5g96.5g39.3g
Annoskoko puolitettuna1328g853kcal57.4g47.3g48.3g19.7g
Arvot/100g100g64kcal4.3g3.6g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316493