Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)100g55kcal19g4g4g0.6g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 100g299kcal18g1.2g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2522g1077kcal83.4g76.4g65.2g28g
Valittu annoskoko1261g538kcal41.7g38.2g32.6g14g
Annoskoko puolitettuna631g269kcal20.9g19.1g16.3g7g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536