Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Seiti-papu-tomaatti-ateria

Paista pannulla kala + pavut ja lisää joukkoon mausteet.

Kun seos on kypsää lisää tomaattimurska ja keitä leidellä noin 10min:a.

Ja kun syömään.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Heizu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskan pollock fillet portions (Trawlic), annos 100g400g276kcal64g0g2g0g
Haricots verts extra-fins surgeles (Duc de coeur), annos 1000g230g93kcal5.5g9g0.7g2.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g500g125kcal7.5g22.5g1.5g0g
Tilli mauste15g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g1533kcal154.4g63.4g68.6g4.6g
Valittu annoskoko1180g766kcal77.2g31.7g34.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna590g383kcal38.6g15.9g17.2g1.2g
Arvot/100g100g65kcal6.5g2.7g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316745