Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g92kcal10.5g0g5.5g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz5.5g5.7kcal0g1.3g0g0.1g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g5.5g21kcal1.2g0.1g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Polar5 (Valoi), annos 100g17g30kcal5.7g0g0.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g8.9g5.3kcal0g1.3g0g0.1g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g3.3g11kcal0.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g357kcal38g7g19.4g1g
Valittu annoskoko124g178kcal19g3.5g9.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna62g89kcal9.5g1.8g4.9g0.3g
Arvot/100g100g144kcal15.3g2.8g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353