Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tyrni-jogurttikakku

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Murenna kaurakeksit karkeaksi.

Lisää sulatettu rasva.

Painele kaurakeksimassa irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää jogurtti, tyrnimehu ja sokeri.

Puserra vesi pois liivatelehdistä.

Kuumenna ruokalusikallinen vettä kattilassa ja sulata liivatelehdet.

Jäähdytä seosta hetki (2 min.).

Lisää hieman jäähtynyt liivateseos varovasti kerma-jogurttiseokseen.

Kaada seos varovasti keksipohjan pinnalle ja anna hyytyä jääkaapissa.

Kun kakku on alkanut hyytyä, noin 3 tuntia, valmista kiille.

Kuumenna tyrnimehu-vesiseosta kattilassa.

Lisää kiehuvaan nesteeseen hyytelösokeri.

Anna jäähtyä muutama minuutti ja kaada kiille varovasti kakun pinnalle.

Anna hyytyä yön yli.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaapisarakeksi, 500g (Jyväshyvä), annos 5g150g705kcal9.5g102g28.5g3.3g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Luonnonjogurtti a+, hyla (Valio), annos 100g200g120kcal8g10g5g0g
Tyrnimehu, makeuttamaton (Aten marja-aitta), annos 50g100g87kcal1.1g42.6g6.1g0g
Sokeri 125g507kcal0g124.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini20g70kcal17.1g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Tyrnimehu, makeuttamaton (Aten marja-aitta), annos 50g101g88kcal1.1g43g6.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker85g332kcal0g82.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g5903kcal82.8g822.4g313g6.6g
Valittu annoskoko1146g2951kcal41.4g411.2g156.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna573g1476kcal20.7g205.6g78.3g1.7g
Arvot/100g100g258kcal3.6g35.9g13.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317734