Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Basilika, tuore5g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g1590kcal89.8g125g72.8g18.6g
Valittu annoskoko2620g795kcal44.9g62.5g36.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna1310g398kcal22.5g31.3g18.2g4.7g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954