Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g400g2280kcal91.2g78g198.4g24g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti100g567kcal24.5g13.9g45.9g0g
Saksanpähkinä 60g408kcal8.8g2g39.1g9.5g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g100g374kcal23g0g31g28g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g60g6kcal0.9g0g0.4g51g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g7270kcal296.8g187.8g629.6g225g
Valittu annoskoko1220g3635kcal148.4g93.9g314.8g112.5g
Annoskoko puolitettuna610g1818kcal74.2g47g157.4g56.3g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200