Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 158g1391kcal0g0g157.3g0g
Kardemumma, annos 2g10g31kcal1.1g6.8g0.7g2.8g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 400g1191kcal74.2g10g96g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g710kcal0.8g0.4g80g0g
Tomusokeri 1dl=60g180g720kcal0g180g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl65g376kcal13.7g3.4g32.8g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5126g16359kcal358g1860.8g820.2g68.6g
Valittu annoskoko2563g8180kcal179g930.4g410.1g34.3g
Annoskoko puolitettuna1282g4090kcal89.5g465.2g205.1g17.2g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424