Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1000g1120kcal220g0g30g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 40g28kcal0.5g4.5g0.5g1.6g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.2g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Curryjauhe (-), annos 5g1g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g2391kcal444.2g24.2g62.6g8.2g
Valittu annoskoko1055g1196kcal222.1g12.1g31.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna528g598kcal111.1g6.1g15.7g2.1g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.1g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485