Hirvenliha kebab
Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.
(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)
Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.
Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.
Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)
Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.
Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa
Kaariainen